Κατασκευαστές

Προμηθευτές

PrestaShop

Ασφάλεια

Η sunick χρησιμοποιεί SSL cerificate ωστε να παρέχει ασφάλεια στις συναλλαγές του χρήστη. Όλες οι σελίδες που επισκέπτεστε είναι κρυπτογραφημένες.

Προστασία προσωπικών δεδομένων 

Η εταιρία μας δημιούργησε την παρούσα σελίδα με μοναδικό τρόπο την εξυπηρέτηση των πελατών της . Η ιστοσελίδα sunick.gr  είναι απλή και φιλική στο χρήστη ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στης ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε ότι οι πληροφορίες για να εκτελεσθούν οι παραγγελίες σας πρέπει να είναι ορθές για την σωστή εκτέλεση των παραγγελιών σας και να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλής. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων αναφέρετε αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχεται , κατά την διάρκεια των παραγγελιών σας στην σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Οι προσωπικές σας πληροφορίες έχουν σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, μέσω της ιστοσελίδας μας και χρησιμοποιούνται , για την καλύτερη επικοινωνία με τους χρήστες, ώστε η επικοινωνία με το κατάστημα να είναι πιο ουσιώδες. Η sunick.gr δεν διανέμει προσωπικά δεδομένα ή άλλα στοιχεία που αφορούν χρήστες της προς τρίτους . Περιοδικές αλλαγές Συνήθως η sunick.gr  επεκτείνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της , σε τακτικά χρονικά διαστήματα, σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Οπότε σας συστήνουμε να διαβάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους συνεργασίας, οι οποίες αλλάζουν χωρίς καμία  προειδοποίηση.

Πληρωμές μέσω Alphabank

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.