Κατασκευαστές

Προμηθευτές

PrestaShop

To Sunick Shop  αποτελεί προσωπική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου με έτος ίδρυσης το 2009. Μετά από μια διετή περίοδο έντονης ανάπτυξης έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά γυαλιών ηλίου , γυαλιών ασφαλείας και  είδη  σπορ για το ποδήλατο και το σκι διαθέτοντας  μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ικανή να καλύψει τις ανάγκες απαιτητικών πελατών . Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, είτε από το φυσικό κατάστημα είτε  μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

 Οι επενδύσεις σε κτιριακές υποδομές, συστήματα μηχανογράφησης, εσωτερικής οργάνωσης και σε ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων υπογραμμίζουν την πολιτική της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και σφραγίζουν την δέσμευση του Sunick Shop  για διαρκή βελτίωση.